Open Hardware Future Talk: consumer electronics

28-1-21 15:00 - 28-1-21 15:45
Online

Op 28 januari delen Dansk Design Center en Waag hun bevindingen van het onderzoek van de afgelopen 18 maanden, in de serie 'Open Hardware Future Talks'. Kom je naar de gratis online talks over de potentie en voordelen van open-source hardware product development?

Deze talk behandelt vragen als: wat zijn de mogelijkheid van open-source hardware – en wat zijn de uitdagingen? Hoe maak je een business met open-source? Wat heeft het Open Next-project opgeleverd? En hoe creëer je een gemeenschap?

Open Next is een doorlopend Europees onderzoeksproject naar open-source hardware. De open-source hardware (OSH)-beweging bouwt voort op de geleerde lessen van de open-source software-beweging. Voor Open Next werkt Waag samen met verschillende partners, waaronder SODAQ, een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van open-source sensor technologie.

Reserveer een gratis ticket
 

Meer weten? 

Waag organiseerde recentelijk een tweedaagse online conferentie met SODAQ, over open-source luchtkwaliteitssensors: Transforming Citizen Sensing. Lees hier meer over de conferentie en hoe open-source hardware burgers helpt toegang te krijgen tot data in hun regio.