Business Lounge Guide Apps4EU
Waag BY-NC-SA

Apps for Europe Business Lounge Guide

Waag heeft voor de Apps for Europe competitie een (Engelstalige) Business Lounge Guide geproduceerd, waarin de belangrijkste lessen uit het eerste jaar van de Europese open data app competitie zijn verwerkt. De gids beantwoordt een aantal belangrijke vragen voor het organiseren van succesvolle Business Lounges en zit vol met tips.

De Business Lounges zijn een waardevolle toevoeging gebleken op het concept van de open data apps-wedstrijden. Door het in contact brengen van developers en startups met mogelijke investeerders worden meer kansen geschapen om van de apps succesvolle producten te maken.

De Business Lounge Guide kan gratis als pdf worden gedownload!

Gepubliceerd

project

EU official flag

This project has received funding from the Competitiveness and Innovation Framework Programme of the European Commission.